Læs mere herunder om mine forløb

Forløbet til dig, der længes efter, at jeres familie får ro på hverdagen. En hverdag med færre konflikter, diskussioner og irritationer. En hverdag med flere hyggelige måltider, rart samvær og rolige morgener og aftener. En hverdag som alle trives i.

Når jeg hjælper dig/jer med at få ro på hverdagen har jeg til enhver tid fokus på jeres families udgangspunkt og aktuelle ståsted. Samtidig vil der være en tydelig struktur i de redskaber, vi arbejder med, så det er let for jer at skabe forandringerne.

Vi starter med en 30 min. indledende session. Dernæst har vi over 8 uger 4 telefoniske sessioner à 1 times varighed. Det er dig og dit barns behov, der bestemmer, hvornår vi lægger sessionerne.

Pris: 4200 kr. (mulighed for ratebetaling)

Forløbet til dig, der er i tvivl om, hvordan du bedst kan hjælpe dit barn, når det giver udtryk for ængstelse/bekymringer/bange tanker. Det kan f.eks. være, at dit barn ikke tør fremlægge i skolen, ikke kan besøge venner alene, ikke kan sove om aftenen, er bange for at tage i skole, ikke tør være alene hjemme, deltage i fritidsaktiviteter mm.

Sammen med mig kan du på en omsorgsfuld, overskuelig og konkret måde hjælpe dit barn til at få styr på ængstelse og bekymringer.

Vi starter med en 30 min. indledende session. Dernæst har vi over 10 uger 5 telefoniske sessioner à 1 times varighed. Det er dig og dit barns behov, der bestemmer, hvornår vi lægger sessionerne.

Pris: 5250 kr. (mulighed for ratebetaling)

Forløbet til dig, der har et barn med en eller flere angstproblematikker, der har stået på i længere tid, og hvor det i nogen eller høj grad påvirker dit barns øvrige liv.

Sammen med mig kan du på en omsorgsfuld, overskuelig og konkret måde hjælpe dit barn til at få styr på ængstelse og bekymringer.

Vi starter med en 30 min. indledende session. Dernæst har vi over 14 uger 7 telefoniske sessioner à 1 times varighed. Det er dig og dit barns behov, der bestemmer, hvornår vi lægger sessionerne. Du får desuden adgang til mit online-videoforløb “Barnet i trivsel”, med gennemgang af de redskaber, vi bruger i samtalerne. Og handouts, til at understøtte arbejdet.

Hvis du er interesseret i 14-ugers mentorforløbet, så har vi først en uforpligtende samtale.

Pris: 7350 kr. (mulighed for ratebetaling)

OBS: Hjemmeforløb

Forskellen på et 14-ugers telefonisk mentorforløb og hjemmeforløb er, at jeg i hjemmeforløbet, besøger jer. Her er der mulighed for, at jeres barn også er tilstede.

Nogle foretrækker nemlig, at vi mødes face-to-face, hvilket bestemt også kan have sine fordele. Og hvis du samtidig synes, at det er rart, at jeg er med til at mødes med dit barn, så er hjemmeforløbet en rigtig god mulighed.

Hvis du er interesseret i hjemmeforløbet, har vi først en uforpligtende samtale.

Prisen for hjemmeforløb er incl. 30 km. kørsel hver vej (beregnet fra Hillerød)

Pris: 13.650 kr. (mulighed for ratebetaling)

Vil du allerhelst sidde hjemme i sofaen, og i 4 uger se én video om ugen med alt du skal vide for at hjælpe dit barn til at få styr på bekymringer og ængstelse?

Det er sådan, jeg har bygget mit online-forløb “Barnet i trivsel” op. Hver uge modtager du én video med tilhørende handouts, lige til at printe ud. I videoerne er der grundige forklaringer og gennemgange, af de redskaber der bruges, og hvordan de anvendes.

Forløbet er omsorgsfuldt, overskueligt og konkret.

Online-forløbet afvikles i hold. Hvis du vil vide mere om forløbet og samtidig skrive dig op til at blive opdateret om, hvornår næste hold starter, så klik på linket herunder.

Er du i tvivl om, hvad der lige præcis er det rigtige for dig, dit barn, din familie?

Så book en gratis afklarende session med mig. Her får du 30 min., hvor jeg hører om de udfordringer der er, og hvor du fortæller mig om hvilke ønsker, du har for din familie eller dit barn.

Vi taler også om, hvad der skal til for at komme derhen, og hvad der kan være det rigtige forløb for dig og din familie.